Rotaract club Paramaribo renoveert speeltuin MOB
10 Jul 2013, 14:00
foto
De gerenoveerde speeltuin van MOB wordt in gebruik genomen door Xiomara Simson, president van Rotaract club Paramaribo.


De Rotaract Club Paramaribo heeft de speeltuin van het Medisch Opvoedkundig Bureau (MOB), gerenoveerd. Deze geste staat in het teken van de viering van het derde lustrum van de club. Om de herdenking van het vijftienjarig bestaan te vieren, is er een commissie bestaande uit gewezen clubpresidenten geïnstalleerd. Deze commissie moet de projecten identificeren en uit te voeren.

De commissie heeft eerst verschillende fundraisingsactiviteiten georganiseerd. Daarna is nagegaan hoe de gemeenschap gediend kan worden. De keuze is gevallen op het MOB, omdat dit bureau bezig is met de begeleiding van kinderen met een leerprobleem. Wat dit gebaar zo bijzonder maakt, is dat het gebruik van de speeltuin hierbij een vast onderdeel is. De medewerkers van het MOB kunnen met behulp van de speeltuin de nodige observaties doen. Met de renovatie is een bedrag van SRD 15.000 gemoeid.

De Rotaract Club Paramaribo maakt deel uit van de moederorganisatie Rotary International en is de jongerenafdeling van de Rotary Club Paramaribo. De Rotaract bestaat uit jonge mannen en vrouwen in de leeftijdsklasse van 18 t/m 30 jaar.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May