Roofoverval, steekpartij en diefstal
09 Jul 2013, 15:25
foto


Een echtpaar is vanochtend omstreeks 03.00 uur in een appartement te Leiding overvallen door drie gewapende mannen. De rovers verschaften zich toegang tot de woning door het traliewerk van het balkon en de schuifdeur te forceren. De man en de vrouw werden in hun slaap verrast.

Onder bedreiging van vuistvuurwapens moest de vrouw aangeven waar er geld en sieraden waren. De verdachten gingen ervandoor met medeneming van sieraden van geel metaal, een paspoort, Euro 700 en SRD 1.000. De man kreeg een slag op het hoofd en de slachtoffers werden gekneveld achtergelaten. Het gelukte het echtpaar zich te bevrijden, waarna de politie werd ingeschakeld.

Woordenwisseling wordt steekpartij
Een ruzie tussen twee jongeren is geëindigd met een steekpartij. Het tweetal kreeg vanmorgen in de buurt van de Ceciliaschool een woordenwisseling. De woordenwisseling ontaardde toen een van hen de andere met een scherp voorwerp enkele steken toebracht.

Het slachtoffer moest per ambulance vervoerd worden naar de Spoed Eisende Hulp. Hij is ter observatie opgenomen. De Politie van het bureau Latour heeft de dader aangehouden.

Kettingdief gepakt
De 22-jarige JA is vanmorgen kort na het wegrukken van een halsketting van een vrouw, aangehouden door een politiepatrouille die in de buurt was. Hij had de snode daad nabij de hoek van de Indira Ghandi- en de Randjansinghweg gepleegd.

Het surveillance team van de politie achterhaalde hem aan de Nieuw Weergevondenweg en trof de halsketting nog bij hem aan. J.A. is voor verder onderzoek overgedragen aan de politie van bureau Latour. Dit meldt de voorlichting van de politie.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May