SLM-passagiers te Belem boos over gebrek aan informatie
09 Jul 2013, 00:00
foto
Een geïrriteerde passagier op de luchthaven van Belem.


Passagiers die ruim acht uur op de luchthaven in Belem moesten doorbrengen, zijn behoorlijk gebelgd over gebrek aan communicatie. Niemand van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) legde de passagiers uit waarom ze niet om half vier maandagmiddag konden vertrekken. Zij moesten zich 13.00 uur aanmelden op de luchthaven.

"Wij konden van niemand iets vernemen en geen enkele verantwoordelijke persoon was bereikbaar", zegt een ondernemer die samen met 121 andere passagiers noodgedwongen moest wachten, na ingecheckt te zijn. "Wij mochten de luchthaven niet verlaten en kregen slechts een pasteitje en een drankje. Het ergste is dat er helemaal niet gecommuniceerd werd. Het toestel van de SLM zagen wij buiten staan, maar er was geen enkele activiteit te merken".

Band verwisselen
Starnieuws verneemt dat een band van het toestel verwisseld moest worden. Uiteindelijk werd besloten om eerst naar de Johan Adolf Pengelluchthaven te vliegen en niet naar Frans-Guyana. De Franse buren waren zeer geïrriteerd toen ze te horen kregen dat afgeweken werd van de route.

Een groep ondernemers was op handelsmissie in Belem. "Wij zijn heel teleurgesteld hoe de SLM omgaat met de klanten. Er kan altijd iets gebeuren, maar het ergste is het gebrek aan communicatie. Iemand kan toch fatsoenlijk uitleggen wat er aan de hand is", zegt een gedupeerde ondernemer. Uiteindelijk is het toestel op Zanderij aangekomen, waar eerst de band verwisseld moet worden. Dat zal ongeveer een half uur in beslag nemen, waarna het toestel naar Cayenne zal vliegen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May