Bouterse gaat toch nog naar Caricom-top
05 Jul 2013, 13:30
foto


President Desi Bouterse zal van Bolivia toch nog naar de Caricom staatshoofdenvergadering, die op Trinidad & Tobago wordt gehouden, gaan. Starnieuws verneemt dat hij vanmiddag iets voor drie landt op de luchthaven Piarco.

Bouterse heeft in Cochabamba een spoedbijeenkomst bijgewoond van Unasur-staatshoofden. Daar zijn ferme standpunten ingenomen over het vliegtuig-incident van de Boliviaanse president Evo Morales. Bouterse zal de Caricom-staatshoofden informeren over deze kwestie. Passagiers die gestrand zijn op Trinidad & Tobago zullen met het toestel waarmee de president naar Bolivia is gereisd, vanavond vervoerd worden naar Paramaribo.

Aanvankelijk was het de bedoeling dat de president terug zou vliegen naar Paramaribo. Het schema is echter in de nacht gewijzigd. Door de veranderingen in het reisschema van de president, zijn de regionale vluchten van de SLM in de war geraakt. Mensen die naar Curaçao, Trindidad & Tobago, Cayenne en Belem moesten, ondervinden last van de situatie.

Vijf sporters die deelnemen aan de marathon in Rio werden gisteravond onaangenaam verrast toen ze op Johan Adolf Luchthaven vernamen dat hun vlucht naar Belem niet doorging. Zij kunnen pas vanavond vertrekken, als ze aansluiting vinden naar Rio omdat de meeste vluchten volgeboekt zijn.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May