Tonnen SRD's verdwenen uit kluis AOV-kantoor
28 Jun 2013, 00:00
foto


Er hangt een waas van geheimzinnigheid rond de roof van een paar tonnen uit de kluis van het Algemene Oudedags Voorziening (AOV) Fonds. Afgelopen weekend is het geld verdwenen uit het gebouw op de hoek van de Gemenelandsweg en de Johan Adolf Pengelstraat.

De diefstal heeft plaatsgevonden terwijl er een securitybedrijf belast is met de bewaking van de panden op het terrein. Het AOV-Fonds ressorteert rechtstreeks onder het onderdirectoraat Administratieve Diensten van het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting.

Het hoofd van de afdeling AOV, Johan Samson, bevestigt tegenover Starnieuws de diefstal. Hij voert aan dat er geen nadere details verstrekt kunnen worden. Hij zegt nadat de diefstal was opgemerkt, meteen contact te hebben opgenomen met de leiding van het ministerie. Er is gelijk ook aangifte gedaan bij de politie, die kort na de ontdekking op de plek arriveerde. Over het exacte bedrag kan Samson geen details verstrekken. Ook zijn superieuren wensen niet in te gaan op deze kwestie. De politie maakte ook geen melding van deze zaak.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May