DA91 stelt strategie vast op weg naar 2015
28 Jun 2013, 03:00
foto


DA91 heeft in aanloop naar de verkiezingen van 2015 haar strategie vastgelegd. Deze partij zal via een aantal activiteiten de contacten versterken met de burgers. Er zullen in verschillende ressorten wijkvergaderingen worden gehouden om eenieder te informeren over de beleids- en toekomstvisie van de partij.

DA91 start de komende maand met de eerste uit een serie informatieve lezingen. Begonnen wordt met het onderwerp 'Onderwijs' te behandelen, waarbij ook de mogelijkheid zal zijn vragen te stellen aan een deskundig panel.

Een belangrijk thema van de partij sinds haar oprichting in 1991, is het anticorruptiebeleid. DA91 heeft haar strijd tegen corruptie verhevigd. "Dat corruptie ons allen schade toebrengt staat vast en het is triest te moeten constateren dat de huidige president zijn belofte om een ‘kruistocht' tegen corruptie te voeren, niet waar maakt. De strijd door DA91 is geïntensiveerd; de actie is in volle gang en de samenleving zal blijvend geïnformeerd worden over de voortgang en resultaten.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May