Sufov pakt uit met expositie
25 Jun 2013, 09:30
foto
De winnaar Cheryll Tjon A Ten van de titel van de komende Sufov expo. (Foto: Kenneth Rampersad)


De Surinaamse Fotografen Vereniging (Sufov) zal in verband met haar 20-jarig bestaan een foto expositie houden. Vorig jaar was er nog 'Keep the moment' maar dit jaar zal het zijn 'Beauty through the lens'. Leden konden titels inzenden voor dit jubileum en de winnaar werd Cheryll Tjon A Ten, een trouw lid.

Sufov staat bekend om haar jaarlijkse cursus basisfotografie waar menigeen op af komt. Voor leden bestaat de mogelijkheid om zich bij te scholen via clubavonden. Er zijn ook nog de leerrijke fotoshoots, beter bekend als 'Met de camera op stap', waar er modellen en/of natuurfoto’s geschoten kunnen worden.

Dit jaar zullen niet alleen leden maar ook enthousiaste professionele en amateur fotografen uit de regio meedoen aan de expo. Zo zal een fotoclub uit Curaçao ook van de partij zijn. Het zal voor Facebook-leden van de Sufov mogelijk zijn om hun werk te tonen. De expo-commissie geeft aan, dat er geen speciaal thema is verbonden aan deze expo en er diverse categorieën werken ingezonden mogen worden.

Wel zal een selectiecommissie, net als vorig jaar, het ingezonden werk beoordelen op geschiktheid voor deelname. De expositie zal 30 september starten in de congreshal voor het publiek, terwijl de opening een dag ervoor, uitsluitend voor genodigden zal zijn.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May