Uitslag Imeao 4 op 26 juni
24 Jun 2013, 03:00
foto
Scholieren van het Imeao 4 bezig met hun laatste examen op 18 juni. (Foto: Samie Ramjiawan)


Woensdag zal het grote moment voor de 104 examenkandidaten van het Imeao 4 aanbreken. Om 11 uur zal aan de Wicherstraat de uitslag worden bekendgemaakt. Ook de uitslagen van de dependance Kwatta zullen openbaar worden gemaakt. Na het afleggen van het herexamen zal de diploma-uitreiking plaatsvinden op 3 augustus. Vrijdag moesten alle cijfers binnen zijn. Aan de opstelling van de examenwerken hebben verschillende commissies gewerkt. De correctie van het examenwerk geschiedt mede door een gecommitteerde.

Momenteel zijn de examenkandidaten bezig met hun stageproject. Vorig jaar was het slagingspercentage van de dependance Kwatta 71.3%, wat hoger lag dan dat van de Wichersstraat. Viënda Cullimore van Imeao-Wicherstraat heeft de beste prestaties neergezet voor het schooljaar 2011-2012. Met een totale puntenscore van 67 stak zij met kop en schouders uit boven alle anderen van de administratief/economische richting (AE-stream). Dependance Parwanilaan had twee bestgeslaagden genoteerd. Deze waren Manisha Hira (63 punten) en Sherryl Reemnet (58 punten).

Dit jaar hadden de docenten het heel erg druk met de nieuwe structuur op het Imeao. Er moesten extra repetitiewerken worden opgesteld voor de basisklassen. Dezelfde docenten moesten ook het werk opstellen voor de tweede klassen, naast het schoolonderzoek en examenwerken. Voorts zitten de docenten in werkgroepen om curricula te ontwikkelen voor het tweede niveau van de nieuwe structuur. Het doceren, repetitiewerken opstellen voor de verschillende klassen en corrigeren van werken ging gepaard met veel stress, zegt een docent aan Starnieuws. Alles was aan een tijd gebonden. Na woensdag zullen de docenten meer ruimte krijgen voor stagebegeleiding en zich bezighouden met de andere klassen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May