Breaking news: Rattan ontvlucht uit Huis van Bewaring
20 Jun 2013, 07:47
foto


Ronny Rattan die op 10 juni een celstraf van tien jaar opgelegd kreeg, is ontvlucht uit het Huis van Bewaring te Santo Boma. Dit werd vanmorgen rond zeven uur ontdekt. De politie die is ingeschakeld, heeft intussen alarm geslagen. Alle eenheden op het veld en politiebureaus zijn op de hoogte gesteld van de ontvluchting.

De politie voorlichting bevestigt tegenover Starnieuws dat Rattan is ontvlucht. Nadere details over hoe hij de gevangenis heeft verlaten, ontbreken nog. Nagegaan wordt om hoe laat hij is ontvlucht. Dit moet in de nacht zijn gebeurd.

Rattan en vier andere bendeleden beroofden op 5 mei 2011 de Landbouwbank te Lelydorp op klaarlichte dag. Bij de beroving maakten ze SRD 209.933, US$ 12.498, euro 19.087, een computerkast en beveiligingscamera’s buit. De filiaalmanager, het personeel, de bewaker en klanten werden beroofd, mishandeld, bedreigd en onder schot gehouden. Voor deze beroving waren er vier auto’s ingezet. Rattan had de plannen beraamd.

Rattan is eerder veroordeeld in een meervoudige beroving- en inbraakzaak en overtreding van de Vuurwapenwet. Hij kreeg toen zes jaar cel opgelegd.

Advertenties

Wednesday 26 January
Tuesday 25 January
Monday 24 January