'Gestolen' SRD 100.000 Regionale Ontwikkeling terecht
12 Jun 2013, 16:20
foto


Het geld, ruim SRD 100.000, dat op mysterieuze wijze verdwenen was uit de kluis van Regionale Ontwikkeling, is terecht. Vandaag komt een persoon die daar werkzaam is met een koffer tevoorschijn en beweert dat het geld daarin was bewaard.

Minister Stanley Betterson had maandag, nadat gebleken was dat het geld uit de kluis was verdwenen, de persoon die het beheer over de sleutel had, op non-actief geplaatst. Vandaag heeft de bewindsman de ICT-medewerker gevraagd om zijn bureau te ontruimen. Hij mocht naar huis gaan. De man was uit zijn doen en werd opgevangen door collega's, tot zijn moeder kwam om hem bij te staan.

"Iets later komt een medewerkster met een koffer en zegt dat het geld was overgeplaatst van de kluis in een nieuwe koffer. Hoe komt het geld ineens boven water. Dit terwijl de minister zoveel verklaringen heeft afgelegd en de politie al drie dagen bezig is met het onderzoek. Hier is iets goed mis!", zegt een medewerker aan Starnieuws. Dagenlang heerste er een gespannen sfeer op het ministerie. Iedereen werd verdacht. De minister was nog niet bereikbaar voor commentaar.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May