Verkrachte tiener in ziekenhuis
12 Jun 2013, 13:30
foto


Het meisje dat dinsdagmiddag te Rijsdijk in een busje werd gesleurd en verkracht, is opgenomen op de kinderafdeling van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Signa Sabajo van de politievoorlichting zegt aan Starnieuws dat deze zaak intussen is overgedragen aan de afdeling Jeugdpolitie, die een speciale onderzoeksmethode heeft voor jeugddelicten. De verdachte is nog niet aangehouden.

Een getuige zag in de verte dat een meisje in een wit busje werd getrokken. Daarna is de auto in volle vaart weggereden. Later hoorden buurtbewoners een hulpgeroep en zijn hierop afgegaan. Intussen was de politie ook ingeschakeld. De man die gezien had hoe het kind tegen haar wil werd meegenomen, bracht het kind naar de politie. Het slachtoffer lag langs de kant van de straat en kermde.

Sabajo zegt dat het verhoor van getuigen nog verder moet plaatsvinden. Het kind is naar de Spoedeisende Hulp vervoerd en moest worden opgenomen in het ziekenhuis. Er zijn tekenen van seksueel misbruik. De behandelende arts moet nog een officieel medisch rapport opmaken.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May