Deva Boys flikt het weer
10 Jun 2013, 03:00

Deva Boys lijkt niet te stoppen in het lidbonden toernooi van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB). De kampioen van Meerzorg was met 5-2 te sterk voor Sunny Point, de kampioen van WSO.

Deva Boys is de revelatie van deze editie van het lidbonden toernooi. In de voorgaande wedstrijden werden achtereenvolgens Flamingo en Paranam verslagen. De ploeg is dus met deze overwinning bezig aan een perfecte reeks. Uit drie wedstrijden werden negen competitiepunten vergaard. Mugabe Milano (13e Minuut)
Henk Verveer (28ste minuut) Jerry Boldewijn (37ste min en 89ste min) en Djordjo Wijngaarde (60ste min), zorgden voor de doelpunten.

Nadat Deva Boys door de SVB was uitgesloten van deelname, ging de ploeg naar de groene tafel. De ploeg uit Meerzorg verkreeg na rechterlijke tussenkomst toestemming om mee te doen en lijkt sportief wraak te nemen, want na drie wedstrijden gaat zij met negen punten aan kop in haar groep. De nederlaag was voor Sunny Point pijnlijker, omdat het in eigen huis speelde. Deva Boys kwam, zag en overwon dus.