Vertraagde KLM-vlucht vertrekt zondagavond 21.15 uur
09 Jun 2013, 00:00
foto
(Archieffoto: Edward Troon)


De KLM-vlucht die zaterdag met ruim een etmaal is vertraagd, vertrekt zondag om 21.15 uur van de Johan Adolf Pengel luchthaven. Country manager Arthur Dieffenthaler van de KLM zegt aan Starnieuws dat het onderdeel dat nodig is om het technische mankement op te heffen, met de SLM zal worden ingevlogen uit Amsterdam.

Dieffenthaler vindt het jammer dat de vorige maand een soortgelijk probleem zich had voorgedaan, waardoor de vlucht ook 24 uur vertraagd moest worden. "Maar wij hebben gezien wat de verbeterpunten zijn en hebben daar ook op ingespeeld, waardoor passagiers minder last ondervinden", zegt de KLM-topper in Suriname. De KLM heeft voor vervoer en opvang gezorgd. Maar eerst moesten alle passagiers weer een stempel in hun paspoort krijgen, want ze waren al uit gestempeld. Daarna moesten ze hun koffers nog terugkrijgen. Uiteindelijk zijn ze nu onderweg naar hun huis, familie of hotel.

Passagiers van de vertraagde vlucht dienen zich zondag tussen 16.00 en 18.00 uur aan te melden op de luchthaven. Wie vervoer nodig heeft, moet zich tussen 14.30 en 15.30 uur begeven naar het hoofdkantoor van de KLM in Paramaribo, aan de Hofstraat. Dieffenthaler merkt op dat de passagiers persoonlijk, maar ook via de radio de nieuwe aanmeld- en vertrektijd te horen zullen krijgen. Hij denkt niet dat er een verandering komt in de planning. Zodra het onderdeel binnenkomt, zal het technisch probleem opgelost worden, zegt Dieffenthaler. Het SLM-toestel met het KLM-onderdeel aan boord, wordt zondagavond om 19.50 uur op Zanderij verwacht.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May