Telesur opent kantoor in Koewarasan
08 Jun 2013, 03:00
foto
Directielid Kenneth Muringen van Telesur en Hans Ramdas verkoopagent van Telesur te Koewarasan wisselen stukken met elkaar. (Foto: Raoul Lith)


Het telecommunicatie bedrijf Telesur heeft vrijdag de deuren van zijn vierde shop buiten Paramaribo geopend. Dit gebeurde te Koewarasan, in het district Wanica. Ongeveer een maand geleden werd in Groningen het derde kantoor geopend.

Districtssecretaris Tjandrikapersad Mathoera zei dat het kantoor het eenvoudiger maakt voor de buurtbewoners om aan de producten en diensten van het communicatiebedrijf te komen. De familie Ramdas zal als verkoopagent van Telesur in Koewarasan optreden. Hans Ramdas zegt aan Starnieuws dat de onderhandelingen met Telesur een jaar gaande waren. “Wij hebben bewust gekozen om met Telesur in zee te gaan, aangezien dit het grootste telecommunicatie bedrijf in Suriname is”.

De vraag naar een kantoor van Telesur in Koewarasan is volgens Ramdas groot. Ongeveer 50.000 mensen hoeven niet meer naar de stad te gaan als ze de diensten van het telecommunicatiebedrijf nodig hebben, zegt Ramdas. De openingstijden van het kantoor zijn van maandag tot en met vrijdag 09.00 tot 13.30 en dan weer van 17.00 tot 22.00. In het weekend en de feestdagen zullen de deuren eveneens open zijn voor het publiek.

Ewen Cisilson
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May