Ramlal: Radio 10 heeft dubbele agenda
05 Jun 2013, 01:00
foto
Prim Ramlal, voorzitter Sasur


De zaak die Stichting Auteursrechten Suriname (Sasur) aanhangig heeft gemaakt tegen Radio 10, zal donderdag dienen voor de rechter. Deze rechtszaak van enkele jaren terug werd door Sasur aangehouden, omdat er gesprekken gevoerd werden met de intussen overleden directeur, Werner Duttenhofer.

"Radio 10 heeft na het overlijden van de directeur geen serieuze bereidheid getoond om de onderhandelingen te voeren, zoals afgesproken was bij de rechter", zegt Prim Ramlal, voorzitter van Sasur aan Starnieuws. Hij vindt dat Radio 10 niet te goeder trouw bezig is. Radio 10 zegt de ontwikkelingen af te wachten. Media en showorganisatoren en andere bedrijven hebben opgeroepen om geen zaken te doen met Sasur. Daar houdt de leiding van Radio 10 zich ook aan.

Ramlal merkt op dat er steeds om uitstel wordt gevraagd door het mediabedrijf, terwijl Werner Duttenhofer jr een voorhoederol vervult in de strijd die gevoerd wordt tegen Sasur. Hij was ook prominent aanwezig bij de indiening van de petitie bij De Nationale Assemblee. "Je kan niet twee agenda's op nahouden, daarom is het verzoek tot uitstel niet oprecht", meent Ramlal. Sasur heeft de rechter gevraagd om de zaak weer op de rol te plaatsen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May