Joyce Uden gekozen tot District Governor van Lions
26 May 2013, 08:00
foto
Joyce Uden gekozen tot District Governor van de Lions District 60 A.


Joyce Uden is met overweldigende meerderheid op St. Kitts & Nevis gekozen als District Governor voor het verenigingsjaar 2015-2016. Zij is nu 2nd Vice District Governor. Suriname neemt met een delegatie deel aan de Lions District Conference die op het Caribische eiland wordt gehouden.

De Lions uit de regio vinden dat Joyce Uden zich met grote ijver inzet voor de organisatie. De service club vindt dat Uden een goede job gedaan heeft. Daarom kreeg zij van diverse landen de ondersteuning om op deze hoge post de organisatie te dienen. Zij heeft twee jaar de tijd om zich voor te bereiden voor deze hoge functie. Volgend jaar is Uden de first Vice District Governor om dan uiteindelijk de post van District Governor te bekleden. In deze functie wordt de persoon twee jaar van te voren gekozen.

Joyce Uden begon haar carrière in de Lionessenclub als echtgenote van Jack Uden, die toen in de Lions participeerde. Uit de schaduw van haar echtgenoot tredend, sloot zij zich zelfstandig aan bij de Lions. Zij werd president van haar club en bekleedde de functie van Regional Chairperson. Nu is ze hoger op de ladder geklommen.
Uden is de derde vrouw van de Lions Suriname die mag strijken met deze eer. De Lions delegatie uit St. Kitts & Nevis keert maandagnacht terug naar huis.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May