Trishul heeft nieuwe eigenaar en is bezig met verhuizing
20 May 2013, 09:00
foto


Het televisiestation Trishul is voorlopig uit de lucht. Directeur-eigenaar Kenneth Rambali zegt aan Starnieuws dat dit te maken heeft met de verhuizing. Het station wordt in een nieuw gebouw ondergebracht aan de Cocobiaweg. Het bedrijf is gekocht door Rambali van Rajen Pahladsingh en verhuist nu van de locatie aan de Flocislaan, een zijstraat van de Duisburglaan.

Rambali deelt mee dat de mast ook overgeplaatst wordt. Door het regenweer worden de werkzaamheden gestagneerd, waardoor de uitzendingen tegen eind van deze maand hervat zullen worden. “Na drie jaren directeur geweest te zijn, ben ik eindelijk de eigenaar geworden.Wij hebben veel plannen met dit station”, deelt Rambali mee.

Sedert 6 mei zijn de uitzendingen niet meer te ontvangen. De directeur zegt dat de programmering gewijzigd zal worden. Zo zullen meer educatieve programma’s uitgezonden worden. Ook zal er gewerkt worden aan een Nederlandstalige nieuwsuitzending, vertelt Rambali. Hij hoopt dat tegen eind van de maand Trishul weer in de lucht mag zijn.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May