Wanica pakt lozingen grondig aan
16 May 2013, 20:10
foto
Het commissariaat van Wanica vervangt duikers bij het Rudge Project. (Foto: BIC Wanica)


Het districtscommissariaat van Wanica is sinds het afgelopen weekend dagelijks bezig met het opschonen van lozingen. Door de hevige regenval hadden veel gebieden last van overtollig water. Ook landbouwpercelen liepen veel schade op.

Ter hoogte van het Rudge project heeft de Civiel Technische Dienst van het commissariaat Wanica een deel van de Indira Gandhiweg (oud Pad van Wanica) open gegraven om te werken aan een vlottere afwatering. Er zijn eerder veel te kleine duikers geplaatst. Hierdoor lopen bij hevige regenval zoals nu het geval is, de omliggende percelen onder water, meldt het Burger Informatie Centrum Wanica.

Districtscommissaris Rawien Jiawan die zich ter plekke oriënteerde, creëerde samen met zijn team een noodoplossing. Voor de afvoer van het overtollige water is er op de hoek van de Gradjiestraat de duikers verwijderd. Er zal twee strengen van vijf duikers geplaatst worden. In de lozing van de Poekelbesiestraat is er ook een waterkerende dijk gemaakt. Door al deze maatregelen hoopt het commissariaat het probleem zo snel mogelijk te verhelpen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May