Huishoud Plus beurs voor geheel gezin interessant
09 May 2013, 20:30
foto
First Lady Ingrid Bouterse neemt een kijkje in de stands. (Foto: René Gompers)


Met een nat doek wordt de 'o' van open op de poster schoongeveegd. First Lady Ingrid Bouterse-Waldring verrichtte hiermee de officiële opening van de eerste Huishoud Plus beurs in het Flamboyant Park donderdagmiddag. De beurs is bedoeld voor eenieder die een huishouden te draaien heeft en meer wil doen met het beschikbare budget.

Het evenement is georganiseerd door stichting Welzorg Suriname. De stichting heeft na onderzoek ontdekt dat er behoefte is aan een beurs waarbij het hele gezin wat aan heeft. "Hier kom je niet alleen maar huishoudspullen tegen", legt Wierash Gangaram Panday, voorzitter van stichting Welzorg Suriname, uit. "Mensen willen ook of uit, een nieuwe auto kopen, op reis gaan, of verbouwen met het huishoudbudget. Wij komen ze tegemoet. Daarom noemen wij het huishoud plus beurs."

Veel te bieden
Gekozen is voor de periode rond Moederdag omdat "we allemaal weten dat moeder de 'minister van financiën' in huis is", stelde Gangaram Panday. "Zij is in staat het huishouden te draaien met de minste middelen." Ingrid Bouterse voegde eraan toe dat moeders alles doen voor hun kinderen. "We weten dat het budget niet altijd genoeg is om dingen te doen die we graag willen. Maar we geven niet op. Deze beurs kan helpen om inzichten te krijgen om meer te doen."

Zeventig stands en ruim 150 participanten zullen vier dagen lang informatie verschaffen en hun waar promoten en verkopen. Er zijn stands voor cosmetica, schoonheid, tuingereedschap, gezondheid, huishouding, budgettering, wonen, auto's , internet, speelgoed, culinair, drama dans , muziek, opvoeding en reizen. De organisatie verwacht 15.000 bezoekers. De beurs duurt tot en met zondag, Moederdag.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May