Kangoeroe Community presenteert musical
09 May 2013, 02:00
foto


De Kangoeroe Community School presenteert donderdagmiddag in Theater Thalia de musical Alice en Kangoeroe in Wonderland. Aan deze opvoering die speciaal werd ingestudeerd voor het tienjarig jubileum van het huidige schoolbestuur, werkten schoolleiding, leerkrachten, leerlingen en stagiaires samen.

"De musical is een product van de saamhorigheid bij ons op school. Het is die saamhorigheid die de sfeer bij ons bepaalt. Vandaar dat we niet gewoon het welbekende verhaal opvoeren van Alice die in een konijnenhol tuimelt en in Wonderland belandt, maar een speciale Kangoeroe versie", vertelt directeur Jolanda Hokstam-Sweet.

Ze belooft een top musical. "We hebben tijdens de voorbereidingen ontdekt dat we flink wat nieuw talent aan boord hebben, dat zich heeft ontplooid en nu staat te popelen om te 'shinen'."

In die tien jaar ontwikkelde de Kangoeroe zich van een doorsnee school tot een holistisch onderwijs instituut, waar peuters binnenkomen die zes jaar later klaar zijn voor exceptionele prestaties in het voortgezet onderwijs. De directie is trots op de mijlpalen die zij, de school, het team en de leerlingen bereikten onder hun leiding.

Het spektakel vindt plaats op donderdag 9 mei in theater Thalia. De voorstelling vangt aan om 17.00 uur.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May