Youth Exchange leerlingen VOJ Nickerie en Para
03 May 2013, 19:00
foto
De cheque voor het betalen van de transportkosten wordt overhandigd aan een deelnemer.


De commissie Youth Exchange 2013 onder leiding van Imelda Dwaalster van Club Kankantrie, houdt samen met de Lions Club Para en Lions Club Nieuw-Nickerie een driedaagse studie-uitwisseling voor leerlingen van de VOJ school van de Sitalsinghstraat in Nieuw-Nickerie en de VOJ Para. Uit Nickerie zullen 30 leerlingen participeren met hun vijf begeleiders.

De Lions Club Nieuw-Nickerie heeft voor de twee bussen betaald, terwijl de Lions Club Para de andere kosten voor zijn rekening neemt. “De Lions heeft spontaan gereageerd op het verzoek om de kosten voor het vervoer op zich te nemen, omdat het gaat om een educatief project en daar is de Lions ook voor te vinden. De middelen die zijn vrijgemaakt komen van de fundraising tijdens de Nicoparally 2013”, zegt Lions president Anoepkoemar Ramadhin.

Tijdens de uitwisseling zullen de leerlingen op creatieve wijze kennis en ervaring op studie en maatschappelijk gebied delen en in teamverband leren werken. Zij zullen op deze manier ook kennismaken met het werk van de Lions. De groep uit Nickerie is op vrijdag 3 mei om 09.00u ‘s morgens vertrokken en keert zondagmiddag rond 13.00u terug van Zanderij 1.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May