Ondernemer bedankte politie kort voor hij het leven liet
03 May 2013, 01:00
foto


De ondernemer Vikaash Balesar (34) heeft vrienden, kennissen en familieleden in een diepe schok achtergelaten. Balesar, die kerngezond leek, liet ineens het leven. Hij was eigenaar van de Highway Cellshop, waar er afgelopen maandag drie BlackBerry toestellen waren gestolen.

Balesar belde donderdagochtend tegen 10.47 uur naar een redacteur van Starnieuws. “Booy, zoveel mensen bellen mij op. Zij willen allemaal weten of alles goed met mij is. Zodra ze over een beroving horen, denken ze vaak dat er ook geweld bij was. Maar, ik moet je zeggen dat de politie hard gewerkt heeft. Bij de follow-up van dit item moet je zeker de politie voor mij bedanken hoor. Het gaat de goede kant op en tegen vijf uur ’s middags kan ik je vertellen dat de politie twee toestellen al heeft. Ik zal zelf naar ze toe gaan en dan vertel ik het je. Ik ben echt benieuwd”, waren nog de woorden van een springlevende Balesar. Het gesprek duurde 5.44 minuten. Balesar heeft zijn voornemen om vijf uur te bellen als hij naar de politie is geweest, niet kunnen uitvoeren. Hij voelde zich ineens onwel en ging naar een huisarts. Nog voor het medisch onderzoek kon plaatsvinden, blies hij zijn laatste adem uit.

Een goede vriend van hem vertelt dat Balesar zich geen zorgen heeft gemaakt over de diefstal. Voor iedereen is dit een complete verrassing. Mensen stellen zich een heleboel vragen die onbeantwoord zullen blijven: “Waarom is hij zo onverwachts heengegaan. Hij was nog zo jong. Hij was zo een goed mens, nog in de bloei van zijn leven”. Balesar laat zijn vrouw achter die hun eerste baby verwacht.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May