Bloemen en planten trekken de aandacht op '3 in 1' beurs
28 Apr 2013, 00:00
foto
De bloemen en planten op de beurs trekken veel aandacht van bezoekers. (Foto: René Gompers)


Het jongetje moet van zijn vader zijn denkbeeldige motorfiets parkeren en heeft daarna zijn handjes vol aan een bloempotje. Zijn ouders hebben flink wat groen ingekocht. De bloemen en planten trekken heel veel aandacht op de '3 in 1' beurs. Voor de zesde keer wordt op het KKF-terrein de 'Made in Suriname', de Agro- en de ICT beurs simultaan gehouden.

Honderd en één participanten zullen gedurende een week hun producten promoten om meer bekendheid te geven aan hun bedrijf. "De kwaliteit neemt toe", merkt Joan van Ommeren van de KKF op. "De presentatie van de producten wordt steeds beter en de inrichting van de stands steeds professioneler."

In sommige stands is het zo druk dat bewegen moeilijk wordt. De toeloop is te danken aan de promotie acties van de grote bedrijven. Er vallen tassen en kleine 'gadgets' te winnen. Er doet voor het eerst een Braziliaans bedrijf mee. Deze zaak verkoopt land- en tuinbouw machines. Ook doen voor de eerste keer twaalf vrouwenorganisaties uit Para mee. Zij laten het groter publiek kennis maken met hun landbouwproducten. Als onderdeel van de beurs is een seminar gehouden over de productie en verwerking van cassave en podosiri.

Maandag zal tijdens een medialaunch het nieuwe gezicht en de nieuwe ingeslagen weg van Stichting Toerisme Suriname uiteengezet worden. De beurs is donderdag geopend door vicepresident Robert Ameerali en duurt tot en met dinsdag 30 april.

René Gompers
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May