Inter Moengo Tapoe en WBC delen punten
21 Apr 2013, 22:45
De stand na veertien ronden in de SVB-Digicel Hoofdklasse competitie.

In een wedstrijd met weinig hoogtepunten speelden kampioenkandidaat Inter Moengo Tapoe en WBC gelijk. De eindscore was 1-1 zondagavond in het André Kamperveenstadion. Voor een goed opgekomen publiek was het de ploeg van WBC die in het begin van de wedstrijd de beste kansen creëerde. Toch kreeg het publiek pas in de tweede helft een doelpunt te zien.

De ploeg van Inter Moengo Tapoe liet in de tweede helft een betere balbeheersing zien. Het was echter WBC die via een goed genomen vrije trap door Vangelino Sastromedjo op een 1-0 voorsprong kwam. WBC kon niet lang genieten van deze voorsprong.

De ingevallen Jungelo Brunswijk kon de verdediging van WBC goed afleiden
en op een onbewaakt moment haalde hij flink uit en bezorgde zijn ploeg alsnog een gelijkspel. Clubpresident Ronnie Brunswijk heeft nog twee punten nodig om het kampioensfeest te kunnen vieren.