WBC droogt Boskamp af in een saaie wedstrijd
13 Apr 2013, 22:30

In een saaie wedstrijd heeft de ploeg van WBC met 5-1 gewonnen van Boskamp, na een ruststand van 2-1. De wedstrijd werd zaterdagavond in het André Kamperveenstadion afgewerkt. Het betrof een thuiswedstrijd voor WBC in de SVB Digicel Hoofdklasse competitie.

De ploeg uit het district Saramacca, Boskamp, begon de wedstrijd met goed opgezette aanvallen. De verdediging van WBC werd onder druk gezet en dat resulteerde ook in de openingstreffer voor Boskamp. Het was de speler Romario Landolf die zijn ploeg op een 1-0 voorsprong bracht. Boskamp mocht niet lang genieten van het doelpunt want Giovanni Drenthe verschalkte de keeper van Boskamp met een prachtig schot en bracht de ploeg op gelijke hoogte (1-1).

Kort voor rust werd een speler van WBC in het strafschopgebied onderuit gehaald. Arbiter Kenson kende een penalty toe aan WBC die feilloos werd ingeschoten door Vangelino Sastromidejo en WBC op 2-1 bezorgde.

Na de rust zakte het spel van Boskamp weg en daarvan maakte WBC flink gebruik. Giovanni Drenhte zorgde voor 3-1. Guno Kwassi deed een schepje bovenop waardoor de score naar 4-1 werd getild. Serigo Aroepa bracht de eindstand op 5-1.