Man mishandeld en drugsverdachte meldt zich aan
09 Apr 2013, 15:36
foto


Man mishandeld om een fles bier
Zijn weigering om de 46-jarige K.M. een fles bier te geven, heeft een 38-jarige man een mishandeling met een hondenketting opgeleverd. K.M. vroeg het latere slachtoffer maandagavond om een fles bier, maar deze weigerde hem hiervan te voorzien. Hierop werd hij door K.M. met een hondenketting mishandeld. Daarbij heeft hij verwondingen opgelopen aan het hoofd.

Volgens verklaring van K.M. had het slachtoffer hem een dag eerder met een sigaret gebrand aan zijn hand. Toen het slachtoffer geen bier voor K.M. wilde kopen, nam die wraak en ging over tot de mishandeling. K.M. is hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Drugsverdachte meldt zich aan
P.W. is gisteren aangehouden door de Anti Narcotica-Brigade. Hij wordt ervan verdacht op 20 februari van dit jaar een doos te hebben gepost waarin 522 gram cocaïne verstopt was. De doos met cocaïne is onderschept in Suriname.

P.W. heeft zich aangemeld op de afdeling, nadat hij bij zijn woning was opgespoord en niet was aangetroffen. Hangende het onderzoek is hij in verzekering gesteld, zegt de voorlichting van politie.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May