Family day Domburg geslaagd
07 Apr 2013, 22:00
foto
Enorme drukte op de Family Day te Domburg.


Op een propvol terrein van 2.5 hectare te Domburg genieten de aanwezigen van live muziek en diverse attracties. President Desi Bouterse en zijn echtgenote Ingrid waren er ook om zich te ontspannen. Volgens de organisatoren zijn er meer dan 20.000 mensen op de been. Ondanks het morgen een werkdag is, wordt er nog steeds gefeest.

Districtscommissaris Rawien Jiawan van Wanica zegt aan Starnieuws dat hij tevreden is met de opkomst. Ook is hij blij dat alles tot nu toe ordelijk verloopt. Zijn collega uit Saramacca Aroenkoemar Ramdhani, merkt op dat Wanica drukker dan Saramacca is geworden. Ramdhani had de primeur om de Family Day in zijn district te houden.

Jaarlijks terugkerend evenement
Rieshi Ramkhelawan, voorzitter van de Vereniging Watersport Friends, en hoofdsponsor Sarwen Poenai van P&D zijn ingenomen met de massale opkomst. “Dit is een sociaal project en het maakt mij blij als ik iets voor Wanica en de gemeenschap kan doen. Zoveel blijde gezichten en iedereen geniet. Wat moet ik nog meer”, merkt Poenai op. Hij zegt dat hij bereid is om het terrein jaarlijks beschikbaar te stellen voor de Family Day. Ook Jiawan is van plan om dit tot een jaarlijks terugkerend evenement te maken.

Hoofdbestuurslid Ricardo Panka van de Nationale Democratische Partij (NDP) merkt op dat ook de andere districten zo een dag moeten krijgen. Volgens hem is de impact van de familiy day enorm. Deze dag doet de bewoners goed en geeft het district een economische opleving, meent Panka.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May