Sponsors geven SRD 124.000 voor Family Day Domburg
02 Apr 2013, 10:00
foto
Het terrein langs de Surinamerivier wordt in orde gemaakt door de P&D Group voor de Family Day.


De Family Day Domburg die op 7 april gehouden zal worden in het district Wanica, kost SRD 124.000. Sponsors hebben deze dag mogelijk gemaakt. De hoofdsponsor is P&D Group en de organisatoren zijn Watersport Vereniging Friends en districtscommissaris Rawien Jiawan. De organisatie verwacht ook president Desi Bouterse, die de aanwezigen zal toespreken.

De voorzitter van Watersport Vereniging Friends, Rieshi Ramkhelawan, zegt aan Starnieuws dat de voorbereidingen vlot verlopen. Naast de organisatie, die de algehele leiding heeft, zijn verschillende commissies benoemd. Het gaat om ordening en veiligheid, opvang en begeleiding hoogwaardigheidsbekleders, parkeren, inrichting terrein, wedstrijd- en strafcommissie. De toegang tot deze activiteit is gratis.

Tal van activiteiten
De organisatie heeft diverse activiteiten op het programma staan. Speedboatraces, waterscooterraces, waterspektakel shows, auto hi-fi show, auto show, sky dance, open dag voor motorfietsenclub, trein rijden, glijbaan, trampoline voor kinderen, zijn de aandachttrekkers. “Dit evenement wordt veel drukker dan dat van Saramacca. Trouwens Wanica heeft ook veel meer inwoners dan het district Saramacca. Vooral de veiligheid is enorm opgevoerd. Daarnaast hebben wij ook zangvogelwedstrijden, tentoonstelling, culturele manifestatie, vuurwerkshow en live muziek”, deelt Ramkhelawan mee.

Het terrein te Domburg, langs de Surinamerivier wordt door de P&D Group in orde gemaakt voor dit evenement. De politie is al voorbereid om de drukte op die dag op te vangen. Ramkhelawan merkt op dat alle betrokkenen veel werk verzetten om deze dag mogelijk te maken.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May