Wordt steeds een nieuwe mens (aangeboden)
27 Mar 2013, 03:30
foto


Phagwa is een seizoen van hoop en een tijd om onze overtuiging te herbevestigen als NPS dat Suriname en zijn bewoners een betere toekomst verdienen. De NPS vindt de viering van de religieuze en culturele waarden die wij als natie bezitten belangrijk, omdat het onze kinderen dichter bij God brengt en ons herinnert om met beide benen op de grond te staan, vanwaar wij komen en wie wij zijn.

Wanneer wij vandaag, op Holi, elkaar besprenkelen met geurige poeders en kleurrijke vloeistof drukken wij symbolisch uit dat iedereen gelijk is; er wordt geen onderscheid gemaakt tussen rangen en standen, armoede en rijkdom. De rode kleurstof symboliseert de overwinning en het groene kleursel staat voor hoop en vertrouwen in de toekomst.

De NPS ondersteunt de gedachte van het Holifeest n.l.: 'wordt steeds een nieuwe mens!

De NPS constateert dat wij steeds vaker geconfronteerd worden met gevallen van corruptie, verval van normen en waarden, extreem geweld tegen vrouwen en kinderen alsmede met misbruik van politieke macht. Dit kwaad wordt door de NPS met kracht afgewezen en hieraan zal een eind gebracht moeten worden.

Met het Phagwafeest spreekt de NPS de hoop uit dat het goede zal overwinnen op het kwaad en dat deze religieuze gebeurtenis een hernieuwde inspiratiebron mag zijn. Laat de Phagwaviering een platform zijn voor ons allen om onze vriendschap en broederschap te vernieuwen en tot volle uitdrukking te doen komen.

De Nationale Partij Suriname
Subh Holi!
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May