Stiefvader verdacht van misbruik tienjarig meisje
26 Mar 2013, 06:00
foto


De 39-jarige stiefvader Soerinderdath P., die al elf jaren pandit is, wordt ervan verdacht zijn tienjarige stiefdochter mishandeld en seksueel misbruikt te hebben in het bijzijn van de moeder. Dit heeft hij gedaan nadat hij het kind en de moeder sap, aangelengd met alcohol, zou hebben laten drinken. Op 9 juli vorig jaar mocht het meisje niet naar school en zou de stiefvader toen zijn snode daad hebben uitgevoerd.

De politieambtenaar die op de zitting gehoord werd, verklaarde dat de moeder van het kind in de eerste instantie de daden ontkend had. De tweede keer heeft zij openlijk alles verteld. De oma van de kinderen kwam op bezoek en merkte dat de drie kinderen, twee jongens en het tienjarige meisje, vreemd gedrag vertoonden. Op school vernam zij dat de kinderen verteld hadden dat zij vaker door de stiefvader mishandeld werden.

Rapport ook belastend
De moeder van het slachtoffer had verklaard dat het kind in haar aanwezigheid misbruikt werd. Zij hield haar hand op de mond van het kind, wanneer ze het uitgilde van pijn. Zij was bang dat de buren iets zouden horen. Dit zou zes tot zeven keren zijn gebeurd. In de eerste instantie had het meisje bij de politie aangegeven dat het om mishandelingen ging. Na het rapport van de gynaecoloog werd zij wederom ondervraagd en toen vertelde zij wat haar is overkomen. Het rapport wees uit dat het tienjarige meisje reeds ontmaagd was.

Ook had de moeder van het slachtoffer vertelde dat het kind naar pornofilms moest kijken en ook getuige was hoe de man seks met haar moeder bedreef. De moeder zei aan de politie dat zij bang was dat de verdachte haar het huis uit zou zetten. Vandaar dat zij meewerkte met alles. Zij zou nergens onderdak vinden, omdat haar familie tegen deze relatie was.

De verdachte ontkende alle aantijgingen. Bij de politie had hij eerder aangegeven dat zijn vrouw nooit liegt en dat hij veel om de kinderen geeft. Hij heeft ze wel zo af en toe gemept toen ze koppig gedrag vertoonden. Ook had hij verklaard dat indien zijn vrouw beweert dat hij het kind heeft misbruikt, zou dat in dronkenschap zijn gebeurd. Op zitting zei hij dat hij de vrouw vertrouwde, maar dat hij nu merkt dat ze liegt. Ook vindt hij dat het slachtoffer alles heeft verzonnen, omdat hij een briefje in haar tas had gevonden van een jongen. Hij zou de schoolleider geschreven hebben en een bezoek aan de school gebracht hebben. Na onderzoek van de politie bleek dat het niet waar is. De verdachte was al eerder voor vijf jaar veroordeeld. Ook hier ging het om een ontuchtzaak. “Toen was ik onschuldig en nu ook. Ik weet wat het betekent om in de gevangenis te zijn. Waarom zou ik dan zoiets doen? De familie heeft dit alles in elkaar gezet om mij te scheiden van mijn vrouw”, beweerde Soerindernath P.

De moeder van het slachtoffer kon niet gehoord worden, omdat zij geen dagvaarding had ontvangen. Zij is verhuisd en woont nu elders. Op 8 april zal de zaak voortgezet worden.

Wanita Ramnath
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May