Alibux daagt Breeveld uit beschuldiging te bewijzen
25 Mar 2013, 00:00
foto
Raadsadviseur en ambassadeur Errol Alibux.


Raadsadviseur en ambassadeur Errol Alibux daagt in een oproep aan DOE-fractievoorzitter Carl Breeveld om binnen één week de beschuldiging aan zijn adres te bewijzen. Breeveld zei dat Alibux op oneerlijke wijze gronden ten behoeve van familie toegewezen heeft gekregen. Alibux verbindt consequenties aan als Breeveld de beschuldiging kan bewijzen. Ook vindt hij dat als het assembleelid geen bewijs kan leveren, hij moet aftreden.

De oproep van Alibux wordt in extenso opgenomen.

"OPROEP AAN DNA-LID CARL BREEVELD
U hebt de afgelopen week een ware laster-campagne tegen mij, ERROL ALIBUX, ontketend via 'STARNIEUWS' en in het TV-programma 'IN DE BRANDING' van Apintie.
U heeft mij hierbij ondubbelzinnig beschuldigd van het mijzelf toe-eigenen van grond die anderen toebehoort. Vervolgens heeft u ook nog, voor mij denigrerende en stigmatiserende concluderende uitspraken hieraan verbonden (nepotisme, schande etc.).
Ik neem thans de vrijheid u, heer CARL BREEVELD, op te roepen om binnen één week na publicatie van deze OPROEP, via de persmedia aan de samenleving aantoonbaar bewijs te leveren, voor uw beschuldiging tegen mij.
Zodra u dit overtuigend bewijs publiekelijk levert, DAN DOE IK, ERROL ALIBUX, ONMIDDELLIJK AFSTAND VAN MIJN AMBTEN t.w. van Raadsadviseur van de President en van Buitengewoon en Gevolmachtigd Ambassadeur van de Republiek Suriname in Turkije.

MAAR, MENEER BREEVELD, ALS U HET BEWIJS NIET levert,
- dan heeft u het volk misleid door het begaan van de zonden van het verkondigen van grove onwaarheden en van het doen van onverantwoorde uitspraken,
- want dan heeft u een afkeurenswaardig gedrag geëtaleerd, dat niet past bij het hoog Ambt van DNA-Lid, dat juist tot voorbeeld moet strekken.

- en dan is het de hoogste tijd, dat u UIT HOOFDE VAN HOOG MORAAL, ONHERROEPELIJK OOK CONSEQUENT HANDELT, DOOR ONMIDDELLIJK AF TE TREDEN ALS ASSEMBLEELID.
Tenslotte heer Breeveld: Verschuilt u zich niet achter het argument, dat u op antwoord van de Regering wacht. Want uw schuldigverklaring van mij, heeft u herhaaldelijk, duidelijk en zelfverzekerd verwoord. U wordt dus verondersteld alle bewijzen te hebben! U HOEFT DUS NIET TE WACHTEN OP DE REGERING!
Ik zie reikhalzend uit naar de openbare bekendmaking van uw bewijzen."

ERROL ALIBUX
Paramaribo, 25 maart 2013
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May