AMTO/SATS overall kampioen scholen zaalvoetbaltoernooi
24 Mar 2013, 20:20
foto
De aanvoerder van AMTO/SATS neemt de beker in ontvangst.


Het scholen zaalvoetbaltoernooi Nickerie is dit jaar opnieuw een succes. De technische scholen AMTO/SATS zijn overall kampioen geworden bij de jongens van het jaarlijks terugkerend Finabank-Vloss voj- en vos-zaalvoetbaltoernooi in Nickerie. Overall kampioen bij de meisjes is Scholen Gemeenschap Nickerie (SGN).

Er hebben zeven voj-scholen meegedaan; bij de jongens en vier bij de meisjes. De jongens van acht vos-scholen en twee bij de meisjes waren van de partij. De publieke belangstelling was enorm voor dit toernooi. Sitalsingh Muloschool is kampioen geworden bij de jongens en STSN is semikampioen. Bij de meisjes is Grace Schneiders Howardschool op de eerste plaats geëindigd, terwijl ook de meisjes van STSN semikampioen werden. Jongens semikampioen bij vos werd Natin en bij de meisjes is op de tweede plaats KWIM (Kweekschool/Imeao) geworden.

Meer toernooien
Manager van de Finabank Nickerie, Arief Laismohamedkhan, geeft aan dat een driejarig overeenkomst is gesloten met de VLOSS om het scholenzaalvoetbal te sponsoren. De banktopper merkt op dat er ook behoefte is aan toernooien voor andere takken van sport. Zo worden de talenten die er zijn verder ontwikkeld. Op deze manier doet de bank iets terug voor de gemeenschap met winsten die gemaakt worden.

De voorzitter van de VLOSS Nickerie, Vincent Amatali, zegt dat het toernooi een succes is geworden. De organisatie wil tegen juni/juli de mogelijkheid bekijken om veldvoetbal aan te pakken zodat ook aan die leerlingen de mogelijkheden wordt geboden om hun talenten tentoon te stellen.

Edgar van Genderen
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May