Ook Papatam wint van Santos in Nickerie
24 Mar 2013, 12:00

Het wil maar niet lukken met Santos uit Nickerie, die nog geen geen enkele wedstrijd dit seizoen heeft kunnen omzetten in winst. Papatam uit Albina won zaterdag met 3-1 van Santos.

Marino Asoman noteerde in de 25ste minuut het eerste doelpunt voor Papatam. Niet lang daarna was het Shaquile Pelswijk van Santos die de stand op gelijke hoogte bracht: 1-1. Hambel Difou van Papatam bracht de stand in de 44ste minuut op 2-1. Na de rust scoorde Papatam via Hambel Difou in de 78ste minuut het derde doelpunt.

Volgens trainer Johan Zaalman van Papatam hebben zijn jongens zich volledig ingezet omdat ze zich ervan bewust waren dat ze bij winst op de tweede plaats zouden komen van de 1e klasse van de SVB. Hij zegt dat Papatam gaat voor een plaats in de hoofdklasse. Glenn Dors, trainer/voorzitter bij Santos zegt dat de drie doelpunten tegen Santos komen uit dekkingsfouten van de achterhoede.

Zeker vier basisspelers van Santos waren gisteren tot 15.50 uur bezig te zaalvoetballen in een VLOSS scholen zaalvoetbalfinale. Zij hebben ongeveer 80 minuten hebben gespeeld in twee wedstrijden. Deze spelers werden om 16.30 uur opgesteld tegen Papatam. Dors zegt dat hij op de hoogte van is dat de spelers ook zaalvoetbal gespeeld hebben, maar hij kan hier niets tegen doen.