Suriname wint twee cricketwedstrijden achter elkaar
21 Mar 2013, 09:12
foto
Standenlijst per 20 maart


Nadat de Surinaamse cricketselectie twee wedstrijden op rij heeft verloren, heeft ze gisteren bewezen terug te kunnen slaan in de Twenty 20 die in Florida, de Verenigde Staten van Amerika (VSA), wordt gehouden. Suriname staat nu op de derde plaats. Vijf landen nemen deel aan het toernooi.

De eerste wedstrijd gisteren ging tussen Suriname en Cayman Islands. Dit duel werd gewonnen door Suriname. De nationale selectie ging aan bat en maakte 120 runs bij verlies van 8 wickets in 20 overs, waarbij Arun Gokoel 47 runs op zijn naam schreef. Cayman Islands ging vervolgens aan bat en maakte 96 runs bij verlies van 4 wickets in 20 overs.

De tweede wedstrijd werd gespeeld tussen Bermuda tegen VSA. Bermuda ging eerst aan bat en maakte 133 runs bij verlies van 8 wickets. VSA maakte 134 runs bij verlies van 7 wickets in 20 overs. Met deze overwinning sluiten de Amerikanen de eerste ronde af met de volle winst. Alle vier wedstrijden werden gewonnen.

De derde wedstrijd van woensdag ging tussen Suriname en de Bahamas. Deze wedstrijd werd ook door Suriname gewonnen. Bahamas ging aan bat en maakte 101 runs bij verlies van 8 wickets in 20 overs. Suriname ging vervolgens aan bat en noteerde 121 bij verlies van 9 wickets in 20 overs. De laatste wedstrijd van de dag was Bermuda tegen Cayman Islands. Bermuda ging aan bat en maakte 169 runs bij verlies van 3 wickets in 20 overs. Cayman Islands maakte slechts 123 runs bij verlies van 9 wickets in 20 overs. Later op de dag vandaag speelt Suriname tegen VSA in de volgende ronde.

Edgar van Genderen
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May