Nickerie noteert eerste verkeersdode
17 Mar 2013, 10:15
foto


Het district Nickerie heeft rond kwart over zeven vanmorgen een verkeersongeval genoteerd aan de Fredericiweg. Van de drie inzittenden in een busje, heeft een man ter plekke het leven gelaten. Twee andere zijn in kritieke toestand vervoerd naar het Lachmipersad Mungra Streek Ziekenhuis Nickerie. Dit zegt gewestelijke politiecommandant Stanley Benschop van Nickerie aan Starnieuws.

De bordeaux bestelbus kwam vanuit Nieuw Nickerie en was vermoedelijk op weg naar Henarpolder. De politie vermoedt dat de bestuurder te hard heeft gereden bij de S-bocht en daardoor de controle over het stuur heeft verloren. Het voertuig kwam op de hoge berm terecht, ramde verkeersborden, sloeg daarna over de kop en kwam tot stilstaand bij een elektrische mast.

De drie inzittenden werden uit het busje geslingerd. Benschop merkt op dat aan de sporen die het voertuig achtergelaten heeft, te zien is hoe hard de bestuurder gereden had. De persoon die overleed, zat aan de linkerkant van het busje en heeft de meeste slagen gekregen, vertelt Benschop. De identiteit van de mannen wordt nog nagetrokken. De verkeersbarometer is landelijk gesprongen op negen voor dit jaar.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May