Correctie: Chantal Aboeka vermoord door stiefvader
16 Mar 2013, 17:16
foto


Chantal Aboeka (17) heeft donderdag het leven gelaten te St. Laurent, nadat haar stiefvader B.F. haar drie messteken had toegebracht. Haar moeder, Urmy Aboeka (40), ligt momenteel in kritieke toestand in het ziekenhuis. Zij is hoogzwanger en is niet aanspreekbaar.

Starnieuws verneemt van de familie van de slachtoffers in Suriname wat de ware toedracht van het drama in Frans-Guyana. Aanvankelijk had de politie van Albina informatie dat ook een baby dodelijk getroffen was. Dit is echter niet correct. Nadat B.F. zijn vrouw met een mes in de borst had gestoken, schoot Chantal haar moeder te hulp. Urmy Aboeka had aangegeven dat ze de relatie met de man wilde beëindigen.

Chantal probeerde haar stiefvader weg te duwen om te voorkomen dat hij haar moeder verder zou verwonden. Uit woede heeft de man Chantal drie messteken toegebracht met het noodlottige gevolg. Chantal stierf ter plekke. De politie van Frans-Guyana heeft het ontzielde lichaam in beslag genomen. De dader heeft zich intussen aangemeld bij de Franse politie.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May