Mohan alsnog bevorderd tot hoofd-inspecteur van politie
13 Mar 2013, 20:00
foto
De rangtekens worden worden door commissaris Agnes Daniel en bondsvoorzitter hoofd-inspecteur Robby Ramjiawan aangebracht. (Foto: KPS)


Inspecteur Radjoekoemar Mohan had op 27 december vorig jaar, net als overige collega's, moeten worden bevorderd. Op het laatste moment is dat niet doorgegaan. Hoewel zijn benoeming was goedgekeurd, werd deze aangehouden 'door hogerhand'. Vandaag is hij alsnog bevorderd tot hoofdinspecteur van politie.

Bondsvoorzitter hoofdpolitie-inspecteur Robby Ramjiawan, zegt aan Starnieuws dat voor hem belangrijk is dat de omissie is goedgemaakt. Korpschef Humphrey Tjin Liep Shie had zijn benoeming goedgekeurd. Beloofd was om deze zaak alsnog in orde te maken. Mohan om commentaar gevraagd, zegt dat hij in een jaar tijd al vijf keer is gemuteerd. Nu is hij ingedeeld bij de Gewesten Dienst.


De bevordering vond plaats op het bureau van de korpschef. De rangtekens van hoofd-inspecteur zijn door de commissaris Agnes Daniel en bondsvoorzitter Ramjiawan op de schouders van de bevorderde aangebracht. Mohan is ruim 35 jaar in dienst van het KPS. Ramjiawan zegt dat beloofd is dat de bevordering terug zal werken tot 1 januari 2012, net als die van de overige collega's. "Wij hebben de resolutie echter nog niet ontvangen", voegt hij er aan toe.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May