Surinaamse schaakbond heeft nieuw bestuur
11 Mar 2013, 10:30
foto
Carlos dos Ramos (r) draagt de leiding van het bestuur van de Surinaamse Schaakbond over aan Frank Lo Kim Lin.


Frank Lo Kim Lin is de nieuwe voorzitter van de Surinaamse Schaakbond. Tijdens de algemene ledenvergadering zondag, werd een nieuw bestuur gekozen. Er was een kandidatenlijst samengesteld, bestaande uit een combinatie van kader van de diverse schaakverenigingen. Deze werd unaniem aangenomen op de vergadering.

Carlos dos Ramos droeg de leiding van de organisatie symbolisch over aan de nieuwe voorzitter. Hij kreeg een map met documenten, een beamer alsook een banner van de Surinaamse Schaakbond. De overige bestuursleden zijn: John Ramdat Tewarie, - Ricardo dos Ramos, Ruben Soetosenojo en Vishay Hardwarsing.

Lo Kim Lin presenteerde een concept jaarprogramma dat binnen twee weken gefinaliseerd zal worden. De eerste schaakactiviteiten zullen de schaakexamens en het kwalificatie toernooi voor het landskampioenschap zijn. Het afgetreden bestuur werd bedankt voor de inzet in de afgelopen periode. De nieuwe leiding van de Surinaamse Schaakbond heeft aangegeven deze tak van sport tot grotere hoogten brengen.

Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May