Ook SNL buigt voor Inter Moengo Tapoe
09 Mar 2013, 23:25

In een goed bezette Ronnie Brunswijk stadion won de koploper in de SVB Digicel Hoofdklasse Competitie, Inter Moengo Tapoe, met 4-0 van SNL, zaterdag. Een over alle linies betere Inter Moengo Tapoe heeft vanaf het begin de wedstrijd weten te domineren. Het duurde daarom niet lang voordat de club uit Marowijne op een 1-0 voorsprong kwam, door de speler Claudio Pinas, die een goed opgezette aanval keurig afrondde.

Dat de ploegen met een 1-0 voorsprong voor Inter Moengo Tapoede de rust ingingen, heeft gelegen aan de aanvallers die de opgelegde kansen niet hebben benut. In de tweede helft kregen we hetzelfde beeld te zien; een beter spelend Inter Moengo Tapoe, maar de kansen werden dan wel benut.

Junglo Brunswijk zorgde voor 2-0, Ives Vlijter voor 3-0 en Milton Pinas deed er een schepje bovenop en bepaalde de eindstand op 4-0. De speler Giovanni Alleyne van SNL ging in de fout door de centrale verdediger van Inter Moengo Tapoe een flinke elleboog-stoot te bezorgen. Hiervoor kreeg hij de rode kaart. Door deze overwinning blijft Inter Moengo Tapoe koploper met 31 punten uit 11 wedstrijden.
SNL staat op de zesde plaats met 11 punten. Vrijdagavond won WBC met 5-1 van Randjiet Boys.

Zondagavond om komen 18.00 in het Essed stadion Leo-Victor enTransvaal tegenover elkaar te staan.