H.J. De Vries ziet toekomst in de industriële ontwikkeling
01 Mar 2013, 06:00
foto
President Desi Bouterse en vicepresident Robert Ameerali feliciteren de gedecoreerden. (Foto: Raoul Lith)


Zeventien werknemers en gepensioneerden van firma H.J. De Vries zijn door president Desi Bouterse in de Congreshal gedecoreerd. Deze personen hebben zich jarenlang ingezet voor het bedrijf dat donderdag 110 jaar bestond. Zij kregen een speldje en een enveloppe.

Directeur Andy Rusland is ingenomen met de decoratie omdat het om mensen gaat deze hulde verdienen. Hij haalde aan dat de medewerkers waardering die zij verdienen hebben gekregen voor hun werk dat ze gedaan hebben. “Als je streeft naar verbetering van je bedrijf en samenleving moet je als organisatie altijd grote plannen hebben”, zei Rusland. Hij merkte op dat het bedrijf inspeelt op de mogelijkheden die het land biedt. H.J. De Vries heeft daarom besloten om zich de komende tijd voornamelijk te concentreren op de industriële ontwikkeling en de productie, omdat dit de kracht is van de organisatie.

De president zei dat het bedrijf niet zou zijn wat het vandaag is zonder de bijdrage van de mensen die gehuldigd zijn. Zij verdienen de waardering voor hun noeste arbeid. Hij merkte op dat het bij de mensen niet om het speldje gaat dat ze gekregen hebben, maar om de bijdrage die zij hebben geleverd. Daarom heeft de leiding ervoor gekozen de waardering op deze manier tot uiting te brengen.

Vanessa Sacco
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May