VHP ressortraads- en districtsraadsleden worden getraind
24 Feb 2013, 06:00
foto
De training van districtsraads- en ressortraadsleden in Saramacca.


De VHP is zaterdag begonnen met een serie trainingen aan districtsraad- en ressortraadsleden Saramacca. Assembleelid en coördinator Mahinder Jogi zegt aan Starnieuws dat het gaat om ruim twintig regionale volksvertegenwoordigers uit het district. Volgend weekend wordt de training voortgezet en afgesloten met certificaatuitreiking.

De VHP heeft in twee van de zes ressorten van Saramacca de ressortraadszetels gewonnen tijdens de verkiezingen in mei 2010. Het gaat om de ressorten Jarikaba en Wayambo. Jogi merkt op dat de regionale organen de partij moeten helpen uitdragen. Daarom is het besluit genomen om hen een training te geven, waardoor zij het veldwerk beter kunnen doen.

Partijvoorzitter Chandrikapersad Santokhi hield een algemene inleiding over de visie van de partij en de koers die opgegaan wordt. Het partijkader kreeg ook meer inzicht in de statuten en het huishoudelijk reglement van de partij. Jogi zegt dat alle ressortraads- en districtsraadsleden van de partij deze training zullen krijgen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May