Mannen opgesloten voor ontucht met minderjarigen
14 Feb 2013, 15:50
foto


Twee mannen zijn gisteren door de politie van Lelydorp aangehouden en na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De mannen worden onder meer verdacht van schaking, onttrekking van minderjarigen aan gezag, verbergen van minderjarigen en ontucht met minderjarigen.

Het gaat om twee meisjes van 13 en 14 jaar oud, die in de nacht van zaterdag 9 op zondag 10 februari zijn weggelopen uit een tehuis waarin zij waren ondergebracht. Een van de meisjes belde toen een man op, die hen ophaalde met een taxi. Vervolgens werden de meisjes ondergebracht in een appartement in het ressort van politie Lelydorp. Er kwam nog een derde man in beeld, die een van de meisjes bij hem thuis heeft laten overnachten.

De politie van Lelydorp kwam de meisjes op het spoor na informatie vanuit de burgerij. De taxichauffeur was ook aangehouden, maar is na voorgeleiding en afstemming met het Openbaar Ministerie heen gezonden. De meisjes zijn in het tehuis ondergebracht, omdat zij slachtoffers zijn van ontucht, zegt de politie voorlichting.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May