Does Travel & Cadushi Tours brengt Surinamewhat2do uit
03 Feb 2013, 04:00
foto


Does Travel & Cadushi Tours heeft een brochure uitgebracht in vijf talen getiteld Surinamewhat2do. In het Nederlands, Engels, Frans, Spaans en Duits worden de toeristen op de hoogte gesteld van al het moois dat Suriname te bieden heeft.

De eerste editie is verschenen in een oplage van 60.000 exemplaren en zal wekelijks worden verspreid bij alle belangrijke hotels en andere plekken die worden bezocht door de toeristen. Er zijn speciale bakken daarvoor gemaakt.

Does Travel & Cadushi Tours meldt dat zij in samenwerking met haar kantoren in Nederland en Suriname veel toeristen naar het land brengt. Er worden duizenden hotelovernachtingen geboekt.
"Wij zijn er trots op dat wij na tien jaar Curaçaowhat2do hebben uitgebracht, nu ook een eigen editie in Suriname uitbrengen", meldt het reisbureau.

Nuttige informatie
In Surinamewhat2do vindt de toerist behalve een complete plattegrond van het land, ook een kaart en verder allerhande nuttige informatie. In de brochure zijn telefoonnummers van ziekenhuizen tot de telefoonnummers en adressen van restaurants, van autoverhuur tot benzinestations te vinden.

Does Travel & Cadushi Tours opende haar deuren 53 jaar geleden in Suriname en hoopt met de uitgave van kleurrijke brochure een positieve bijdrage te leveren aan de stormachtige ontwikkeling van het toerisme in 'switi Sranan'.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May