Brandweerkazerne Jarikaba binnenkort operationeel
02 Feb 2013, 16:00
foto
De aannemer is bezig met de inrit van de brandweerkazerne van Jarikaba. Deze zal worden betegeld.


De brandweerkazerne van ressort Jarikaba is binnenkort volledig operationeel. De nieuwe brandweerwagen is gereed om vanuit de hoofdkazerne van het Korps Brandweer Suriname te rijden naar Jarikaba. Maar eerst moet de inrit zijn betegeld.

Het aannemingsbedrijf Supra is in opdracht van het ministerie van Openbare Werken bezig om voorbereidingswerkzaamheden te treffen voor het betegelen van de inrit van de brandweerkazerne. Hierdoor zal het uitrukken de brandweer versneld worden.
De rayoncommandant van brandweerkazerne Jarikaba Eugene Mazel zegt dat de aannemer bezig is met de graafwerkzaamheden. De inrit wordt grondig aangepakt en zal worden opgevuld met grind en een laag scherpzand. Hierna zal het terrein betegeld worden.

Mazel en districtscommissaris (dc) Aroenkoemar Ramdhani juichen deze ontwikkeling bij de brandweer toe. De dc heeft dit project samen met district- en ressortraadsleden van Saramacca, ondersteund. “Jarikaba is het dichtstbevolkte ressort van het district. De kazerne zal de tweede worden in Saramacca. Er is een kazerne in Groningen”, deelt Ramdhani mee. De dc hoopt dat voor de ressorten Calcutta en Tijgerkreek ook een brandweerkazerne wordt opgezet, zodat de burgers zich ook veiliger zullen voelen bij eventuele calamiteiten.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May