Stiching Henk Abrahams vraagt aandacht voor dierenleed
02 Feb 2013, 14:00
foto


De Stichting Henk Abrahams (SHA) vraagt de aandacht van de regering, De Nationale Assemblee, het bedrijfsleven en de samenleving voor dierenleed, dat schrikbarend is. Het is de plicht van de samenleving om het probleem van zwerfdieren op te lossen. Mensen gaan hier schouderophalend aan voorbij, zegt de stichting.

De SHA vraagt aan de regering om een bouwrijp stuk grond van 1 tot 2 hectare beschikbaar te stellen binnen Groot-Paramaribo. Een omheining en aansluiting op waterleiding en elektriciteit. Op het verlanglijstje staat ook de financiering van een dierencrematorium om het milieuprobleem (het ter plekke begraven van dieren overal in Paramaribo) op te lossen. Verder wordt ook een bestelbus gevraagd voor vervoer van de dieren en een jaarlijkse bijdrage voor de continuïteit van het project.

Voor de inrichting van het terrein en de opbouw van de faciliteiten "doen wij een dringend beroep op het bedrijfsleven en de gehele gemeenschap", zegt de SHA. Het volledige plan is te lezen op de website van SHA.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May