Tijgerkreek krijgt nieuw CBB-kantoor met trouwzaal
01 Feb 2013, 10:00
foto
De plaatselijke aanwijzing van de bouw van het CBB-kantoor te Tijgerkreek.


Her ressort Tijgerkreek in het district Saramacca krijgt een nieuw kantoor van het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB). De plaatselijke aanwijzing heeft al plaatsgevonden. Het CBB is ondergebracht in het BO-kantoor dat heel klein is. In het nieuwe gebouw zal ook over een trouwzaal komen, waardoor de dienstverlening naar de plaatselijke gemeenschap verbeterd zal worden.

Districtscommissaris Aroenkoemar Ramdhani zegt aan Starnieuws dat het nieuwe CBB-kantoor zal komen te staan op de hoek van de Catharina Sophiastraat en de Celebesweg. “De plaatselijke aanwijzing heeft plaatsgevonden in het bij zijn van vertegenwoordigers van het ministerie van Binnenlandse Zaken en assembleelid Frits Moesafirhoessein (Mega Combinatie/NDP), ressortraadsleden van Tijgerkreek en 21 aannemers. Veel aannemers hebben belangstelling voor dit project”, deelt Ramdhani mee.

Moesafirhoessein merkt op dat hij bijkans anderhalf jaar bezig is met dit project en zeer tevreden is, omdat de wens van de plaatselijke bevolking eindelijk in vervulling gaat. Ramdhani is zeer ingenomen met de bouw van een nieuw CBB-gebouw. “Vijftien jaar terug was er al een fundering geplaatst met als doel om een CBB-kantoor op te zetten. Deze wens van de bevolking gaat uiteindelijk in vervulling”, stelt Ramdhani. Hij wijst erop dat de bewoners van de ressorten Tijgerkreek en Calcutta niet meer naar Groningen hoeven voor huwelijken, maar gewoon in eigen ressort kunnen trouwen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May