Ondernemer: Ik bouw helemaal geen short time hotel
31 Jan 2013, 00:00
foto
Er komt geen short time hotel op het Boomskreekproject maar een multifunctioneel centrum.


De ondernemer Ramon Jawalapersad zegt aan Starnieuws dat hij nooit van plan was om een short time hotel op het Boomskreekproject in Paramaribo-noord te bouwen. Het verbaast hem dat politici zijn naam te grabbel hebben gegooid. Volgens Jawalapersad komt er een multifunctioneel centrum daar. Buurtbewoners hebben alarm geslagen en assembleeleden ingeschakeld. Er zijn vragen gesteld in het parlement hierover.

De ondernemer benadrukt dat een short time hotel helemaal niet zijn branche is. Naast het multifunctionele centrum zal er een trainingszaal opgezet worden. Hier zullen mensen getraind worden in decor en verlichting. Zijn doelen zijn ook duidelijk opgenomen in zijn beschikking, benadrukt Jawalapersad.

Bord geplaatst
“Het bouwen van een short time hotel ligt helemaal niet in mijn geaardheid. Wat ik vreselijk vind, is dat er niet eens met mij is gecheckt hierover, maar meteen in het parlement over is gediscussieerd. Ik schrok me echt een aap. Haast alle media publiceren het bericht zonder wederhoor te plegen met mij”, merkt Jawalapersad op.

De ondernemer heeft vandaag meteen een bord geplaatst, waarop aangegeven is wat op het terrein zal komen te staan. Jawalapersad denkt dat de hoge blauwe schutting die opgetrokken is, heeft doen vermoeden dat er een short time hotel zal verrijzen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May