Nacionello Sportpark herdenkt tweede lustrum
24 Jan 2013, 12:00
foto
Verschillende personen en organisaties zijn bedacht door de Stichting Nacionello Beheer.


Het Nacionello Sportpark heeft zijn tienjarig bestaan met verschillende activiteiten herdacht. Sport, huldigingen en donaties hebben het lustrum-programma gevuld. Het sportpark is de afgelopen tien jaar het decor geweest voor de successen van FCS Nacional dat in 2003 landskampioen werd.

De Stichting Nacionello Beheer draagt op 1 februari het beheer en de exploitatie van een deel van het complex over aan FCS Nacional. Het initiatief tot het sportcomplex kwam van Hemant Bobby jr. Jaikaran, die ook de financiering voor zijn rekening nam.

Op de verjaardag van het park, 11 januari, zijn verschillende scholen, de Para Sport Bond, de Jongeren Federatie Wanica, kindertehuizen in Para en een aantal kansarme gezinnen bedacht met donaties. De veteranenvoetbalvereniging Himmat uit Nederland had gezorgd voor de schenkingen waaronder schoolspullen, kleren, sportattributen en speelgoed.

Vriendschappelijke voetbalwedstrijden afgewerkt op het sportcomplex alsook in de sporten dammen, schaken en troefcall. Verschillende personen die zich hebben ingezet voor het succes van het sportcomplex zijn gehuldigd door de stichting die tevreden terugblikt op tien succesvolle jaren.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May