Shivar Ramkalup blinkt uit in JU 14A
15 Jan 2013, 08:00
foto
Shivar Ramkalup


Het is Shivar Ramkalup gelukt om de eerste set binnen te halen, ondanks hij als tweede was geplaatst. In de JU 14A klasse op de vierde dag van het Maximum Single Tennistoernooi, moest hij in de tweede set zijn meerdere erkennen in Quinten Bang A Foe. De beslissende derde set, werd een super tiebreak, die gelijk opgaand was en heel spannend, meldt de Surinaamse Tennisbond.

Met een verschil van twee punten heeft Ramkalup de derde set gewonnen. Hij staat in poule B op de eerste plaats. Met twee gespeelde wedstrijden heeft Ramkalup twee punten vergaard.

Na nog 6 wedstrijden in poule B, zullen de nummers 1 en 2 bekend zijn. Bij de JU14 wordt er eveneens gespeeld volgens het Round Robbin formaat, met kwalificatie voor de main draw. Uit alle 3 poules gaan de nummers 1 en 2 over naar de main draw.

Heren 18+A
Bij de heren 18+A heeft Jamie Roep na een lange strijd gewonnen van Gautam Chablani. De eerste set eindigde 6-1 in het voordeel van Roep. Gautam liet zich niet door zijn tegenstander uit het veld slaan en won de tweede set, in een tiebreak, met 7-5. Ook in deze wedstrijd was er een derde set, super tie-break, noodzakelijk. Ofschoon beide heren goede wedstrijd hebben gespeeld, was de overwinning uiteindelijk voor Roep met 10-5. In zijn poule staat Roep op de eerste plaats. Maar, zegt de tennisbond, met nog 7 wedstrijden te gaan, kan er nog van alles gebeuren.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May