Meisjes U14 veelbelovend
13 Jan 2013, 17:00
foto
Anouk Ma Ajong (links) en Anjali Ramhit


De U14 van het Maximum Tennistoernooi bij de meisjes is veelbelovend. Anouk Ma Ajong (bij de loting nummer 1) en Anjali Ramhit (bij de loting nummer 2) hebben beiden hun partijen in de U14 gewonnen. Deze wedstrijden zijn op de tweede dag, zaterdag, van het toernooi gespeeld.

De Surinaamse Tennisbond zegt dat beide meisjes een top jaar achter de rug hebben, “dus dit jaar kunnen we nog veel meer verwachten.” De verwachting is dat Anouk Ma Ajong gaat voor de eerste prijs, aangezien ze in 2011 tijdens het Maximum Single Toernooi als tweede was geëindigd.

Voor Anjali Ramhit wordt het spannend, zegt de bond, “omdat ze in 2011 nog in U12 speelde en eerste werd in haar categorie.” Tirza Calor eindigde als tweede. Zij speelt maandag tegen Anviti Adhin. In poule B zal Machelle Mac Intosch uitkomen tegen Mariah Issa. In de MU14 klassen wordt er gespeeld volgens het Roundrobbin systeem, dus alle nummers 1 en nummers 2 uit de poule gaan naar de Maindraw.

Bij de senioren wisten op de tweede speeldag Nigel Sloot in de HE 18+B en Karin Kuhn DE 18+A hun wedstrijden met gemak te winnen. Zowel Nigel als Karin hebben met 6-0 6-0 gewonnen.
pdf-icon.gif wedstrijd_dag_2.jpg                
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May